Oregon FBI:n tekninen tiistai: digitaalisen suojan rakentaminen lomavalokuvahuijauksia vastaan

PORTLAND, Ore. (KTVZ) – Tällä viikolla Oregon FBI:n Tech Tuesday -segmentti keskittyy digitaalisen puolustuksen rakentamiseen valokuvien jakosivustojen avulla.

Nyt on se aika vuodesta, kun lataamme kameroihimme kuvia pienistä, jotka ovat kaikki tyytymättömiä PJ:ään, kun taas joulupukin visiot saavat heidät juoksentelemaan kuin hulluja hölmöjä.

Tietenkin haluat jakaa nämä kuvat ystävien ja perheen kanssa. Tavoitteena on tehdä se turvallisesti.

Apple (iOS Photos) ja Google (Google Photos) ovat kaksi yleisintä käyttöympäristöä, mutta jakamisvaihtoehtoja on useita, kuten Snapchat, Pinterest, Imgur, Flickr ja paljon muuta.

Riippumatta käyttämästäsi alustasta, tässä on joitain turvallisuusnäkökohtia, jotka on pidettävä mielessä:

  • Jaa kuvia vain tuntemiesi ja luotettavien ihmisten kanssa. Oletetaan, että kuka tahansa voi nähdä, tallentaa kopion ja lähettää edelleen kuvia, jotka julkaiset verkossa.
  • Varmista, että anoppisi (ja kaikki muut, joille lähetät sen) tietävät, saako kuvan jakaa uudelleen. Varmista myös, että olet tyytyväinen vastaanottajien profiilien tietoturvaan (tai turvallisuuden puutteeseen).
  • Jos olet huolissasi suurdatapalveluista, jotka seuraavat sinua tai tunnistavat sinut, vältä sellaisten kuvien lähettämistä tai merkitsemistä, joissa kasvot näkyvät selvästi. Valitse kuvia, jotka on otettu etäältä, kulmasta tai muuten naamioituina.
  • Muista, että vaikka rajoittaisit tietojesi julkista näkyvyyttä, palvelulla on silti pääsy tietoihisi ja se voi jakaa ne kolmansille osapuolille.
  • Poista metatiedot kohteesta…

Lue lisää…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *